Högsta ukrainska militärledningen säger att inga ryska trupper finns i östra Ukraina!

Vid ett möte med utländska militärattachéer i Kiev idag, uppgav den ukrainska generalstabens chef Viktor Mushenko att man inte strider mot några ryska trupper i östra Ukraina! Man strider mot rebeller där det emellanåt ingår ryska medborgare. Uppgiften återgavs ikväll på ryska Pervij Kanal men sändes i ukrainska Kanal 5.

Alla sanktioner som tagits av USA och EU mot Ryssland och de som just idag diskuteras i Bryssel bygger ju på de falska uppgifterna att Ryssland är direkt inblandat i dessa strider. Visserligen saknar man helt bevis för detta, men den amerikanska desinformationskampanjen har ju tyvärr redan fått inte bara vanliga medborgare utan också politiker och journalister att tro att så är fallet. Och då anser man sig inte behöva bevisning.

Motstånd mot den farliga bilden har äntligen börjat dyka upp i form av ett Grekland som inte längre accepterar sanktioner mot Ryssland. Men även i Tjeckien, Ungern och Österrike börjar motstånd märkas. Samtidigt sänds trupper till de baltiska staterna och Polen. USA vill ha krig mot Ryssland, men man hoppas verkligen att ett uppvaknande i Europa sker innan detta vansinne går över styr.

Annonser

Ett svar to “Högsta ukrainska militärledningen säger att inga ryska trupper finns i östra Ukraina!”

  1. M Says:

    Länk till artikel och videoklipp:
    http://www.globalresearch.ca/kiev-regime-confirms-that-russian-invasion-of-ukraine-is-a-hoax/5428190?utm_source=rss&utm_medium=rss&utm_campaign=kiev-regime-confirms-that-russian-invasion-of-ukraine-is-a-hoax

    Grekernas kaxighet kan inte hålla i längden, då det SOROS som står bakom SYRIZA:
    http://www.pravoslavie.ru/english/59853.htm

Kommentera

Fyll i dina uppgifter nedan eller klicka på en ikon för att logga in:

WordPress.com Logo

Du kommenterar med ditt WordPress.com-konto. Logga ut /  Ändra )

Google+-foto

Du kommenterar med ditt Google+-konto. Logga ut /  Ändra )

Twitter-bild

Du kommenterar med ditt Twitter-konto. Logga ut /  Ändra )

Facebook-foto

Du kommenterar med ditt Facebook-konto. Logga ut /  Ändra )

w

Ansluter till %s


%d bloggare gillar detta: